Rohkema info nägemiseks:

VALGEVENE KULTUURI ASSOTSIATSIOON MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 304; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta VALGEVENE KULTUURI ASSOTSIATSIOON kohta arvamuslugu!"

VALGEVENE KULTUURI ASSOTSIATSIOON MTÜ hetkeolukord

Juba 304 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Aastal 2022 jätkas Valgevene Kultuurinõukogu tööd Valgevene kultuuri säilitamise ja arendamise nimel. Loodi Valgevene Kultuuriressursside Keskus, millel on füüsiline tugipunkt Vilniuses ja virtuaalne ressursikeskus aadressil https://resource.byculture.org, kust saab teavet finants-, viisa-, psühholoogilise ja projektitoe võimaluste kohta, pakkuda abi ja toetada konkreetseid algatusi.

aasta jooksul viis meie väliste abi osakond läbi 342 konsultatsiooni erinevatel teemadel, 1.

sealhulgas ümberasumine ja evakuatsioon, loomeprojektid, dokumentide esitamise abi, advokaadi otsing, toetuse saamine teistest fondidest, kunstiresidentsid, tööalased küsimused ja muu. Võimaldasime väljastada 150 viisat. 107 Valgevene kultuuritegelast pöördus psühholoogi poole tuge saamiseks. 127 kultuuritegelast said finantsabi, sealhulgas advokaaditasude, kindlustuse ja muude kiireloomuliste kulude tasumiseks. Toetusega käivitati 56 loomeprojekti.

Sellel aastal toetasime 27 taotlust kunstiresidentside jaoks. Valgevene Kultuurinõukogu algatas koostöös Taani Kultuuriinstituudiga projekti "ArtPower Belarus: Valgevene avaliku ruumi säilitamine kultuuri ja kunsti kaudu", mille kogubudžett on 2 miljonit eurot ja mida toetab

Euroopa Liit. Lisaks käivitati koostöös rahvusvahelise konsortsiumi "EuroBelarus" ja Sviatlana

Tsikhanouskaya bürooga projekt "Vasminog: haridus Valgevene lastele täna ja homme", mille kogubudžett on 1 miljon eurot ja mida toetab Euroopa Komisjon. Eduka lõpuni jõudis 1,5 aastat kestnud projekt "Victory kunstnikud", mis hõlmas 71 pikka lugemist ja jõudis üle 8000 unikaalse lugejani, samuti 24 veebis toimunud solidaarsuskontserti. [Link: https://artists.byculture.org/]

Toimus "Kultuurikood" hakkaton [Link: https://kulturnykod.byculture.org/], kus osales üle 90 osaleja, 20+ mentorit äri- ja IT-sektorist ning loodi üle 20 idee. Alustati projekti "Kultuuri analüütika" [Link: https://culture.byculture.org/], mis hõlmab erinevaid valdkondi nagu muusika, kino, teater ja kirjandus. Esitleti uurimistulemusi kultuuripoliitika mudelite ja kultuurirahastamise mehhanismide kohta Ida-Euroopa riikides [Link: https://byculture.org/research]. Toimus rahvusvaheline sündmus "Valgevene kultuuri päevad - 2022" [Link: https://belarusis.art/], kus korraldati 125 üritust 38 linnas 16 riigis.

Rahvusvaheline mälestusüritus "Luuletajate öö" [Link: https://nochpaetau.com/] korraldati 21 riigis, 40 linnas ning see koosnes 51st üritusest Valgevene kirjanike mälestuseks, kes said kommunistide poolt hukka. Ühendatud Üleminekukabinet algatas dokumendi vastuvõtmise, mis tunnustab kommunismi kuritegusid [Link: https://t.me/CabinetBelarus/58].

Ilmus raamatu "(Un)Shot" teine nnväljaanne, mida saatis videoloeng [Link: https://tuzinfm.by/nierasstralianyja/].

Korraldati meediakampaania #BelarusWithUkraine, millel oli üle 1 miljoni kasutaja ulatus sotsiaalmeedia platvormidel. Kampaania ettevalmistatud materjalid avaldati Ukraina meedias ja väljaannetes, jõudes üle 3,2 miljoni inimeseni.

Kampaania TikToki videod kogusid üle 4 miljoni vaatamise. 2023. aastal märgistati kampaania kanal Valgevenes "äärmuslikuks".

Meediakampaania #BelarusIs hõlmas üle 500 postituse Instagramis kasutades seda räsimärki ja

TikTokis kogus see üle 500 000 vaatamise.

Lisati panus 113 Wikipedia lehekülje loomisse poliitvangide kohta, kes on seotud kultuurivaldkonnaga.

Alustati propageerimiskampaaniat nimega #art_born_Belarus, et läbi vaadata Valgevene kunstiteoste omandisuhted rahvusvahelistes muuseumides. Poolas toimus meie osalusel 24-tunnine maraton emakeelepäeva tähistamiseks.

Käivitati ajakiri "Bookva" koos sadade tellijatega [Link: https://mahistrat.byculture.org/]. "Bookva" on ühendus, kus Valgevene kodanikud nõustuvad toetama lubatud rahasummaga lootustandvaid projekte seotud Valgevenega.

Kultuuridiplomaatia raames võtsid Valgevene Kultuurinõukogu esindajad ühendust erinevate

Euroopa riikide ja USA diplomaatiliste esindustega, tegid koostööd välisinstituutide, Valgevene diasporaaga, ärikogukondade ja demokraatlike poliitiliste keskustega (nagu

Koordinatsiooninõukogu, Ühendatud Üleminekukabinet, Sviatlana Tsikhanouskaya büroo ja

Rahvuslik Anti-kriisijuhtimine).

Valgevene Kultuurinõukogu esindajad osalesid mitmetel konverentsidel ja rahvusvahelistel ko2h0tu2m1 iasateslt aL keoehdtuas ,v Piiodoi llaäsb,i Gauruduitsii ansin, gM joälrdeoldvuasse, Lkoäthias,s eUltk vraiiibn aosr gjaa nUisSaAts-iso.o n läbipaistvalt läbi oma tegevust ning selle finantsdokumentatsioon vastab Eesti seadusandlusele.

Aastal 2022 kuulutati Valgevene Kultuurinõukogu "äärmuslikuks formatsiooniks" Valgevene

Siseministeeriumi poolt. Valgevene Kultuurinõukogu veebisait (https://byculture.org/),

VALGEVENE KULTUURI ASSOTSIATSIOON MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.